PR, kommunikation og tekstforfatning for de bedste af de bedste

Alsidige erfaringer og fokusområder

Aaby PR blev etableret i 2020 og er drevet af Esben Aaby Nielsen, der har løst PR- og kommunikationsopgaver for private og offentlige virksomheder siden 2004. I de seneste par år har der været en overvægt af kunder inden for brancher som:
  • Finans, økonomi, investering og jura
  • IT og teknologi
  • Uddannelse og kultur
  • Ejendomsmarked og byggeri
Finder du ikke din branche? Lad os alligevel drøfte, hvad du gerne vil opnå.

PR om 
Institut for Kundetyper

"Jeg kan i høj grad anbefale Esben, hvis du gerne vil have en PR-indsats, som både rammer kunderne på et rationelt og emotionelt plan".

- Sanne Dollerup, ekstern lektor, forsker og grundlægger

Kommunikationsstrategi for 
Mette Bugge

"Jeg synes, at Esben er helt fantastisk. Han er sindssyg god til at hjælpe andre med at sætte ord på det, der er vigtigt for dem. Han er god til at sætte en retning og lægge en kommunikationsstrategi, Men han er også den, der hepper på sidelinjen, følger op og er med til at sikre, at det man ønsker at opnå, at det faktisk bliver en del af dagligdagen".

- Mette Bugge, seniorkonsulent, bestyrelsesmedlem, ekstern konsulent og facilitator

Artikelskrivning for ejendomsmægler
Thorkild Kristensen

"Esben leverer en masse super velskrevne artikler til magasinet KANT. Han er god til at komme ind på folk med sin egen rolige og nysgerrige personlighed. Resultatet er altid en velskrevet artikel med en ny vinkel. Det er fantastisk arbejde".

- Mai-Britt Sandvad, marketingansvarlig

Klik for at åbne seneste magasin

PR om 
Bergmann Gruppen

"Jeg er virkelig imponeret over Esbens evne til at gøre et stort nummer ud af mindre begivenheder i en ukendt virksomhed som vores. Vores nyhedshistorier bliver godt nok fortalt vidt og bredt i byggemedierne".

– Mark Bergmann, direktør


Klik for at læse artiklen på bygtek.dk

Portrætartikler for
APPETIZE

"Som skribent rammer Esben spot on hver gang, og vi elsker hans behagelige og spændende betragtninger af de personer, vi vil have portrætteret i APPETIZE".

- Betine Brix, ejer og chefredaktør


Klik for at åbne magasinet - se s. 16-26 og s. 48-57