Brug en erfaren PR-rådgiver, tekstforfatter og underviser

 

PR

– opnå fortjent opmærksomhed


Pressearbejdet handler om at etablere gode relationer, som du kan dele dine nyheder med. Aaby PR hjælper med at definere, hvad der gør din nyhedshistorie god og relevant for lokale, regionale, nationale og globale medier. På den ene side sørger jeg for at indfri dit formål med at offentligøre nyheden. På den anden side sikrer jeg som rådgiver og formidler, at dit pressemateriale lever op til mediernes formater, ønsker og nyhedskriterier. Aaby PR assisterer i alle dele af pressearbejdet fra idé, tekst, pr-foto, video, pitch, mediekontakt, pressemøde til medieovervågning af medieomtale.  

Tag fat i Esben på mobil 40999740 eller esben@aabypr.dk, og lad os drøfte dine PR-planer.

Tekstforfatning

– få skrevet effektfulde tekster


Håndværket i Aaby PR er at skrive tekster, som får din virksomhed til at fremstå autentisk og kompetent. Få skrevet læsevenlige, meningsfulde og konverterende tekster, som bliver læst, bragt, forstået og fører til handling. Jeg skriver pressematerialer, pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler, debatindlæg, annoncetekster, advertorials, kundecases, SoMe-tekster, webtekster, præsentationer, brochurer, salgsmaterialer og meget andet. 

Skriv et par ord til Esben Aaby på esben@aabypr.dk – så skriver Esben resten!

Strategisk rådgivning

– skab bedre resultater


Aaby PR hjælper dig med at lave planer for, hvordan PR og kommunikation kan understøtte mål og ambitioner i din virksomhed. Få styr på tidsplaner, medieplaner, målgrupper, kundetyper, budgetter, ressourcepersoner med videre. Med et godt overblik kan du koncentrere dig om at arbejde strategisk, professionelt og resultatorienteret med salg, marketing og kommunikation. Brænder det på, eller vil du undgå at sætte dit omdømme over styr, kan du også få rådgivning om, hvordan krisekommunikation håndteres, så dårligt ikke bliver værre. Er skaden sket, kan jeg også hjælpe med at genopbygge dit image.    

Lad os tage en dialog om dine planer, ønsker og drømme for PR og kommunikation – tag fat i Esben Aaby på mobil 40999740.

Undervisning

– lær at formidle dit budskab


Med indlevelse, energi og praktisk erfaring kan jeg undervise dig og dine kolleger i selv at formidle med gennemslagskraft og overbevisning. Bliv præsenteret for redskaber til god mundtlig og skriftlig formidling, hvor du opnår forståelse for din egen stil, tone og måde at kommunikere på. Undervisningen indeholder masser af praktiske opgaver, så du kan øve dig, inden du kaster dig over formidlingsarbejdet. Særlig effektiv og smart brug af LinkedIn i relation til employee advocacy og social selling har jeg undervist i, hvor jeg både har hjulpet enkeltpersoner og store koncerner med +1000 medarbejdere.

Hør om muligheder for at tilrettelægge et skræddersyet undervisningsforløb, kursus eller workshop. Ring til Esben Aaby på mobil 40999740.